خاویارهای موجود در جهان هر کدام ویژگی ها و زیبایی های خاص خود را دارند که بر همین اساس آن ها را نامگذاری کرده اند. لذا شکل و رنگ دانه ها و همچنین نوع ماهی و محل پرورش ماهی نقش مهمی را در تعیین نام خاویار دارد. خاویار اوپال از نمونه های بارز این مسئله می باشد لذا این خاویار دارای دانه هایی بسیار زیبا و ارزشمند است. شکل دانه های خاویار اوپال موجب بالا رفتن ارزش این خاویار از سایر خاویارها شده است. همچنین ظاهر چشم نواز خاویار اوپال موجب محبوب شدن آن در سراسر دنیا گشته است.
جالب است بدانید که خاویار اوپال شباهت زیادی به سنگ عقیق سلیمانی دارد که ظاهری نیمه شفاف داشته و ترکیبی از رنگ های روشن و تیره می باشد. در دانه های خاویار اوپال که بسیار زیبا و چشم نواز هستند بازی رنگ ها را به وضوح می توان دید. خاویار اوپال در سال های اخیر و به تازگی وارد بازارهای جهانی گشته است و گونه ماهی آن بسیار کمیاب است. البته این گونه ماهی ها علاوه بر کمیاب بودن خطر انقراض هم آن ها را تهدید می کند. لذا ممکن است در تمامی فصول نتوانید از وجود گوهر با ارزشی چون این خاویار بهره مند شوید.

ویژگی خاویارهای اوپال

خاویارهای اوپال دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند و جز خاویارهای خاص و کمیاب بشمار می آیند. خاویارهای اوپال دارای طعم خاص و بسیار مطلوبی هستند و همچنین بافت دانه های آن نرم و لطیف است. رنگ خاویارهای اوپال به صورت تلفیقی می باشد و ترکیبی از چند رنگ است. رنگ دانه های خاویارهای اوپال در طیف رنگ های شیری و خاکستری، شیری و سیاه می باشد. دانه خاویارهای اوپال به چشم گربه نیز تشبیه می شود و به مانند سنگ های بهادار است.

همچنین این خاویار هم مانند سایر خاویارها مدت زمان محدودی برای مصرف دارد. لذا در صورت باز نکردن پلمپ آن این خاویار را می توان به مدت چهار ماه در یخچال نگهداری کرد. اما اگر پلمپ آن را باز کردید تنها پنج روز فرصت دارید تا آن را مصرف نمایید. البته تولید کنندگان برای رفع این مشکل این خاویار را در بسته بندی هایی با اندازه های مختلف تولید می کنند. شما می توانید بسته به نیازتان آن را از مراکز و فروشگاه های مطمئن تهیه کنید.

خواص اوپال

1. خاویارهای اوپال کمک زیادی به افزایش استقامت بدن می کنند.
2. این خاویار سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
3. به دلیل وجود پروتئین زیاد در بافت این خاویار، باعث تقویت عضله ها می شود.
4. این خاویار برای زنان باردار و کودکان و ورزشکاران بسیار مفید است.
5. این نوع از خاویار موجب کاهش رادیکال های آزاد بدن می شود لذا در تسریع درمان بیماری ها بسیار موثر است.
6. همچنین کاهش رادیکال های آزاد باعث می شود که التهاب اندام های بدن نیز کاهش پیدا کند.
7. مصرف این خاویار با کاهش فشار خون هم ارتباط دارد همچنین میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش می دهد.
8. مصرف این خاویار فواید زیادی برای سلامت پوست و مو دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code