خاویار یک ماده غذایی محبوب در سراسر جهان است که فواید زیادی هم دارد. این ماده غذایی ارزشمند و سالم بسیار پر انرژی است و قوای جسمی را افزایش می دهد. خاویار انواع گوناگونی دارد که یکی از محبوب ترین آن ها بعد از بلوگا، آستارا می باشد. خاویار آسترا یکی از کمیاب ترین و مرغوب ترین نوع خاویار است که از جمله خاویارهای صادراتی نیز هست. خاویار آسترا از لحاظ قیمت کمی ارزان تر از بلوگا می باشد اما این موضوع دلیل بر بی کیفیتی نیست. زیرا هر خاویاری ویژگی ها و خصوصیات مختص به خود را دارد که بر اساس آن قیمت گذاری انجام می شود.

خاویار آسترا هم مانند بلوگا در دو نوع دریایی و پرورشی تولید می شود که البته نوع وحشی آن قیمت بالاتری به نسبت پرورشی دارد. خاویار آسترا طعم ملایمی دارد و همچنین رنگ آن نیز روشن است. ماهی ای که این خاویار از آن استخراج می شود یک دهه یا کمتر از یک دهه زمان می برد تا بالغ شود.

خواص خاویار آسترا

انواع خاویارها دارای فواید و خواص بیشماری هستند که می توان از آن در زمینه های گوناگون بهره گرفت. خواص خاویار آسترا بسیار است که در این بخش به چند مورد اشاره خواهیم کرد.

  • از جمله خواص خاویار آسترا اسید آمینه است که برای بدن بسیار ضروریست زیرا بدن نمی تواند آن را به طور طبیعی تولید کند.
  • خواص خاویار آسترا موجب افزایش قوای بدن می شود زیرا غنی از ویتامین ها و پروتئین ها می باشد.
  • خواص خاویار آسترا موجب جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان می شود.
  • همچنین خواص خاویار آسترا در درمان بیماری هایی همچون افسردگی بسیار کارساز است.
  • از خواص خاویار آسترا به سرشار بودن این ماده غذایی ارزشمند از امگا 3 می توان اشاره نمود.
  • این نوع خاویار از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نیز جلوگیری می کند.

ویژگی های آسترا

این خاویار هم مانند دیگر خاویارها دارای ویژگی هایی است که همین ویژگی ها و خصوصیات آن را از گونه های دیگر متمایز کرده است. خاویار آسترا همان تخم ماهی های خاویاری همچون تاس ماهی است که اغلب اندازه این ماهی ها بزرگ است. همچنین این ماهی وزن بالایی هم دارد و بیش از 10 سال طول می کشد تا بالغ شود و خاویار تولید کند. تخم این ماهی یا همان آسترا هم اندازه بلوگا امپریال می باشد و اندازه آن متوسط است. رنگ این خاویار از طیف رنگی تیره تا سبز زیتونی می باشد و مزه آن هم شبیه به گردوی تازه است. این نوع از خاویار به سه دسته تقسیم بندی می شود که هر کدام از ماهی خاصی استخراج می شود. ماهی هایی که آسترا از آن استخراج می شود ایرانی، روسی و شیپ است که بهترین نوع آن هم ایرانی است.

این خاویار را به مدت محدودی می توان استفاده کرد که زمان آن از سه تا شش ماه است، اگر بیش از این زمان بماند دیگر قابل استفاده نیست. همچنین آسترا را باید در دمای مناسبی نگه داری کنید و به هیچ وجه در دمای محیط قرار ندهید. لذا برای نگه داری آن می توانید از یخ و همچنین از فریزر یخچال کمک بگیرید. خاویار را باید به صورت خام مصرف کنید اما در کل می توانید آن را همراه ماده غذایی دیگر بپزید و از آن استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code